Лидер организации "Правый сектор" Дмитрий Ярош выступил в СМИ с официальным заявлением по поводу ситуации в Крыму. MIGnews.com.ua представляет заявление лидера "Правого сектора" на языке оригинала.

Ситуація, яка склалася в Криму викликає занепокоєння всіх громодян України. "Правий сектор" висловлює сподівання, що вихід з цього скрутного становища буде занйденний виключно в політичній площині без застосування силових методів, таких як захоплення аеропорту Бельбек, що "Правий сектор" вважає проявом екстремізму.

"Правий сектор" вважає що всі партії і громадські організації України повинні забути про чвари, об’єднатися в питаннях збереження цілісності України. Ми маємо допомогти політикам в мирному розв’язанні цього кофлікту.

У зв’язку із цим хочу зазначити, що будь яка інформація, що звучить від імені "Правого сектору", про те що ми збираємо збройні загони на Крим є чутками і провокацією!

Как сообщал MIGnews.com.ua, ранее в организации также сообщили, что "Правый сектор" не собирается ехать в Автономную Республику Крым для освобождения захваченных зданий Верховного Совета Крыма и Совета министров автономии.