Майже нікого не здивує, що сучасні люди завжди мають свою думку з того чи інакшого приводу, адже сьогоднішня тенденція з теперішніми технологіями дозволяє користуватися інтернетом у любій точці планети та бути в курсі всіх подій. Але як не дивно, сьогодні переважна більшість користувачів інтернету цікавиться кримінальними новинами, адже ситуація в країні не спокійна, тому важливо бути освідченим самими свіжими подіями у цій тематиці. При цьому дуже популярно дізнаватися про всі самі свіжі новини з соціальних мереж, попередньо підписавшись на ті чи інакші групи де висвітлюється самі цікаві події.

Також слід розуміти, що новини – це своєрідна зброя, якою деякі ресурси дуже вміло користуються в своїх інтересах, тому не всьому потрібно довіряти, адже є велика ймовірність на неправдиві новини. Деякі користувачі віддають перевагу телевізійним новинам, але якщо читача цікавлять новини кримінального характеру, то телевізійного ефіру на таку рубрику виділять занадто мало часу. Зазвичай читача цікавлять новини не тільки про кримінальний стан в країні, але й про економічний, політичний. Можливо переважна більшість читачів не цікавляться кримінальними новинами, але краще бути в курсі таких подій, адже це відбувається навколо нас.

При цьому як і кримінальні новини, так і новини спорту знаходяться у топ-рейтингу серед пошуку у користувачів, оскільки така тематика завжди має підвищений інтерес у суспільстві. Також читачам дуже важливо, що б новини були з перших вуст, оскільки та чи інша подія може суттєво впливати на результат спортивної події і якщо подана на сайті інформація буде застарілою або неправдивою, то читач навряд захоче знову відвідувати подібний ресурс. Зазвичай зручно коли певний сайт в своєму інформаційному ешелоні має не тільки новини одного напрямку, а великий асортимент інших цікавих напрямків.

Сьогодні багато читачів, також віддають перевагу подіям, які висвітлює певний ресурс з доданими відео сюжетами на спеціальні теми, які не можливо побачити в телевізійних новинах, адже така інформація в інтернеті може бути подана без цензури. Існує багато варіантів як переглянути чи прочитати інформацію про ту чи іншу подію, яка цікавить користувача, але варто довіряти лише перевіреним сайтам, відгуки про які повинні бути переважно позитивними.  В любому випадку знайти ресурс в якому показані лише обєктивні новини занадто важко, тому варто віддавати перевагу сайтам, які не зацікавлені в подачі інформаціїї в певному ракурсі, такому, який вигідно саме їм. Зазвичай така думка являється суб'єктивною, так в кожного вона своя, тому давати поради про джерело з такими новинами краще не треба.