Майже все населення нашої планети має комп’ютери та інтернет, тому тенденція знати та читати як можна більше інформації – це нормальне явище. Перебуваючи на одному чи іншому сайті ми часто можемо спостерігати рекламу про тампони Котекс або прокладки Котекс, оскільки до сих пір певна кількість дівчат та жінок не використовувала цей бренд. З однієї сторони нічого страшного в цьому немає, оскільки тампони Котекс є дуже якісні та популярні в подібній сфері продукції і рано чи пізно він обов’язково з’явиться серед засобів особистої гігієни у жінки.

Здавалось би, що подібні засоби особистої гігієни, як тампони Котекс чи прокладки Котекс багато років активно використовуються жінками, але далеко не всі розуміють, як правильно їх використовувати, та як часто потрібно їх змінювати. Звісно, що прокладки Котекс дарують жінкам відчуття впевненості в критичні дні та не заважають займатись активним спортом та вдягати білі речі, але їх варто своєчасно змінювати. При цьому використовуючи тампони Котекс їх потрібно міняти кожні дві – три години, аби уникнути подразнення та потрапляння небезпечних мікроорганізмів в організм. Спеціалісти рекомендують звертати увагу не тільки на те скільки тампон може поглинати рідини, а й на особисте здоров’я жінки, а саме наявність запалень в статевих органах і якщо такі процеси існують, то варто використовувати замість тампонів прокладки Котекс.

Деякі жінки вважать, що тампони Котекс краще використовувати при активному способі життя, адже вони надійно затримують неприємні виділення, а інші навпаки вважать, що звичайний процес виділення, краще утримувати прокладками, простими словами для кожної жінки своя правда, але всі вони сходяться в думці, що засоби особистої гігієни повинні бути якісними та не залишати жодних плям на білизні й усувати неприємний запах. При цьому більшість жінок та дівчат погоджуються, що прокладки Котекс дуже зручно використовувати під час сну.

На сьогоднішній день існує багато тампонів та прокладок з різноманітними ароматичними запахами, але жінка перед купівлею повинна бути впевнена, що такі ароматизатори не будуть викликати подразнення та не викличуть алергію в майбутньому.