Вже давно минули ті часи, коли в крайні була одна телевізійна студія, а весь вибір складався з двох каналів. Сьогодні телебачення пропонує нам передачі на будь-який смак. Канали перейшли від загально інформаційних до вузькоспеціалізованих. Так з’явились окремі групи: канали новин, з новинками і легендами кіно різних країн, для дітей, розважальні, навчальні, спортивні, для чоловіків та для жінок. Серед такого розмаїття кожен зможе підібрати те, що буде до смаку саме йому. Проте вечори в компанії блакитного екрану не були б такими цікавими без послуги під назвою «кабельне телебачення».

Чому саме кабельне телебачення?

Мабуть складно знайти людину, яка б не любила провести вечір перед телевізором за переглядом улюбленого фільму чи серіалу. Проте скільки людей стільки і думок, тож хтось, можливо, дивиться по телевізору лише випуски новин, а для когось це найкраща можливість подивитись гру своєї улюбленої футбольної команди. Не дивлячись на таке різноманіття вимог, які середньостатистичний користувач висуває до провайдера, який надає послуги кабельного телебачення, всі переваги можна визначити в декількох пунктах:

По-перше, ціна. Незважаючи на те, що кабельне телебачення само по собі не є дорогою послугою, тут також можна зекономити. Якщо, наприклад, улюбленими в родині є основні державні канали, то можна підключити пакет категорії економ. Кількість каналів в ньому, звісно, значно обмежена, проте це ніяк не впливає на якість наданої послуги.

 

Кожному свій канал. Якщо ж смаки в сім’ї кардинально розходяться, то підійде більш розширений пакет. В ньому є можливість підібрати свою групу каналів для кожного члена родини. Наприклад, чоловіча половина віддає перевагу спортивним каналам, жіноча – каналам з серіалами та музикою, а діти в захваті від каналів з мультфільмами, та навчальних передач.

Розширені можливості. Нерідко провайдери надають послугу кабельного телебачення в пакеті з послугами інтернету. Таке  комплексне підключення може не тільки бути більш зручним у використанні, а і значно зекономить кошти.

Переваги розширених пакетів 

кабельного телебачення

Найчастіше провайдери, які надають послуги кабельного телебачення, пропонують клієнтам кілька тарифів на вибір. Все вони різняться ціною, та набором додаткових послуг, які до них включені. Наприклад, це може бути підключення до мережі інтернет, пакет тематичних каналів чи канали в HD якості. При цьому, в останні роки канали переходять на новий цифровий стандарт якості і провайдери також враховують цей фактор при наданні послуги. Проте, найчастіше найбільш дешеві пакети кабельного телебачення включають в себе лише в аналоговому форматі мовлення.