Ошатне дитяче плаття на Новий Рік - це дуже важливий момент в підготовці до святкування цього чудового моменту. Якщо Ви вже знаєте за яким сценарієм буде проходити свято у Вашої дитини, то Вам залишається вибрати лише відповідний дитячий наряд.        

Дитячі ігри та свята

Плануючи дитячі свята, мами завжди особливо ретельно вибирають наряди для своїх дочок. Бо нарядне дитяче плаття повинно бути продовження теми дитячого свята. Воно допоможе розкрити тематику свята, а дітям ще більше зануритися в сюжет. Наведемо кілька прикладів. Наступає Новий Рік, все присвячено тематиці зими: Діда Мороза та Снігуроньки, Снігової Королеви, сніжинок, хуртовини, зайцям і лисицям, іншим казковим персонажам. Цілком логічно одягнути свою доньку в новорічне дитяче плаття білого кольору з хутряною облямівкою або ж розшите стразами і блискітками. На голову юної принцеси потрібно обов'язково одягнути корону або діадему. Під пишне біле плаття для дівчинки прекрасно підійде цей аксесуар. Можна вибрати діадему сріблястого або золотистого кольору, головне щоб вона поєднувалася з іншими шпильками в зачісці юної принцеси. Крім того, під таке вбрання потрібні ошатні рукавички, сумочка, колготки і туфлі. Ви можете підібрати рукавички і сумочку в колір туфель - це може бути колір діаметрально протилежний кольору плаття. Або ж повністю одягнути дівчинку в усі біле - і плаття, і рукавички, і колготки, і туфлі. У такого вбрання 'Сніжинки' відмінною підійде біла хутряна піліріна.        

Якщо ж святковий ранок організовується у формі маскараду, то Вашій принцесі потрібен буде маскарадний костюм, наприклад, костюм Червоної шапочки, снігуроньки, білочки та ін. Такі костюми допоможуть обіграти постановку сюжету на дитячому святі. Крім того, якщо Ваша дитина буде в гарному новорічному плаття, то він може взяти участь в ролі головного героя в будь-якій постановці! Отже, якою б Ви не вибрали костюм для своєї маленької принцеси, головне поставитися до цього з бажанням і фантазією, щоб ранок запам'ятався на все життя!

Кожна з нас мріє зустріти свого принца на білому коні! І не дивлячись на те, що останнім часом більшість представниць прекрасної статі раді вже ну хоч якогось більш-менш принцу, та хоч би вже і без коня (читай - білосніжного бентлі), деякі все ще продовжують втілювати в життя свою мрію, окольцовивая представників блакитних кровей. Стати спадкоємицею престолу, напевно, здорово ... - думаєш ти, адже ми всі поголовно з самого дитинства - прекрасні принцеси, чого вже там!    

Коли мова заходить про одну з найгучніших весіль вселенського масштабу, кращі світові дизайнери готові боротися за право зшити головне весільне плаття їх життя.