Тимчасово опинилися у скрутному фінансовому становищі? Не біда: у наш час людина не залишається з проблемами сам на сам. Є кілька способів виходу з неприємної ситуації. По-перше, завжди можна звернутися до друзів і близьких. Навряд чи вони відмовлять у допомозі. Але, якщо не хочеться розголошувати свої фінансові проблеми, такий шлях вирішення питання не підходить. Добре, що сучасна людина практично у будь-якій ситуації може розраховувати на кредит.

онлайн-кредит

Де швидко отримати гроші

Щоб отримати позику у звичайному банку, необхідно зібрати чималий пакет документів та очікувати рішення протягом кількох днів. Тому, якщо кошти потрібні негайно, краще звернутися до компаній, що видають фінансову допомогу через Інтернет. Гроші в кредит онлайн отримати доволі легко. А що найважливіше – кошти надходять на карту протягом 10-30 хвилин. Отже, якщо конче необхідна позика, краще не зволікати і одразу заповнити заявку на сайті спеціалізованої компанії.

Які документи потрібні

Щоб оформити позику через Інтернет, зовсім не обов’язково втрачати час на збирання різноманітних паперів. Адже для заповнення заявки необхідні лише дані з паспорту та ідентифікаційного коду. Не варто переживати через неофіційне працевлаштування: для оформлення онлайн-кредиту не потрібна довідка про доходи. Не слід перейматися і через заставу, поручителів. Їх наявність зовсім не обов’язкова.

Чому саме через Інтернет

Якщо виникає необхідність швидко отримати гроші, найкращий вихід – звернення до компанії, що спеціалізується на видачі позик через Інтернет. По-перше, такий варіант відрізняється від інших своєю зручністю. Заради подання заявки та оформлення договору не потрібно виходити з дому. До того ж інтернет-позику можна отримати у будь-який час доби.

онлайн-кредит

По-друге, жоден банк не переведе гроші з такою ж оперативністю, як це зробить макрофінансова організація. Формально на прийняття рішення та видачу коштів відведено близько доби. Однак усе відбувається набагато швидше. Найчастіше користувач отримає позику на банківську карту протягом 30 хвилин після звернення.

Як це зробити

Щоб отримати онлайн-кредит, необхідно зайти на сайт МФО. Наступній крок – вибір потрібної суми та строку дії договору на спеціальному калькуляторі. Встановивши потрібні точки, клієнт одразу бачить, скільки грошей йому доведеться повернути. Прозорість процесу, відсутність прихованих комісій – ще одна явна перевага онлайн-кредитів. До плюсів відносять і простоту процедури. Адже для подання заявки потрібні лише:

  • доступ до мережі Інтернет;

  • мобільний телефон;

  • паспорт та код;

  • адреса електронної почти;

  • активна банківська карта.


При заповненні анкети потрібно вказати і деяку соціальну інформацію. І її, і персональні дані клієнтів, і реквізити банківських рахунків авторитетні компанії оберігають не гірше, ніж охороняються швейцарські сейфи.

Хто може розраховувати на інтернет-позику

Основні обмеження щодо потенційних клієнтів МФО стосуються віку. Так, отримати онлайн-кредит не можуть особи, що не досягли 18 років або перетнули межу 65 років. Усі решта жителів України мають право сподіватися на отримання кредитних коштів. Разом с тим, потрібно знати, що через Інтернет позики видаються набагато частіше, ніж у приймальнях звичайних банків. Нерідко кошти отримують:

  • безробітні;

  • багатодітні сім’ї;

  • користувачі без офіційного працевлаштування;

  • клієнти з незадовільною кредитною історією.


Лояльність МФО дає змогу скористатися онлайн-кредитом практично кожному. Для багатьох українців позика в макрофінансової організації – остання надія. А значить, не треба зволікати: необхідно вчасно повертати борги, щоб отримати гроші і наступного разу.

онлайн-кредит

Як погасити заборгованість

Щоб повернути борг МФО, клієнти використовують шляхи, які для них більш зручні та вигідні. Погасити кредит можна за допомогою:

  • Входу в особистий кабінет. Зайшовши до профілю у системі МФО, користувач отримує змогу перевести запозичені кошти з будь-якої банківської карти.

  • Через термінали або інтернет-банкінг ПриватБанку. Потрібно знайти макрофінансову організацію за кодом та перерахувати кошти. Не слід забувати про необхідність вказувати свої прізвище, ім’я, номер ідентифікаційного коду.

  • Каси будь-якого банку. Реквізити МФО легко знайти у договорі.


Не рекомендується відкладати погашення позики на останній день. Адже кошти надходять на рахунок компанії не завжди миттєво. Щоб уникнути непорозумінь та прострочення, краще вносити кошти за 4-5 днів до закінчення дії договору. Якщо все зробити правильно, можна і в подальшому розраховувати на швидку фінансову допомогу від авторитетних МФО.