Пластикове скління може коштувати дешево! Компанія «4 этаж» підбере для вас найбільш економічний варіант комплектації і запропонує на вибір багатий асортимент недорогих систем ПВХ. При такому підході ви зможете встановити нові металопластикові вікна в Києві, навіть при мінімальному бюджеті. Дізнатися ціни дешевих вікон можна в спеціальному секторі «Економ» на сайті компанії.

Вікна ПВХ «Економ» 

- особливості та характеристики

У бюджетному класі скління пропонуються віконні системи українського виробництва виключно базовій комплектації, в яку входять:

* трикамерний профіль;

* недорога якісна фурнітура;

* однокамерні склопакети;

* підвіконня, відливи та інші комплектуючі;

* москітні сітки за бажанням.

По своїй ефективності недорогі вікна в кілька разів перевершують старі негерметичні дерев'яні блоки. Незважаючи на стартовий варіант комплектації, вони володіють оптимальними характеристиками теплозбереження та шумоізоляції, відрізняються практичністю і естетичністю.

Купити металопластикові вікна в Києві з вигодою

Онлайн магазин «4 этаж» пропонує своїм покупцям якісні, перевірені часом і практикою профільні системи вітчизняного виробництва, які застосовуються для бюджетного скління. Це серії трикамерного профілю в класичному білому кольорі:

* AFT Vista – самий недорогий варіант скління зі стандартними характеристиками.

* WDS Millenium – якісний профіль самої прогресивної української марки.

* Windom Eco – нова пропозиція, ефективне за результатом і технології виготовлення.

* EuroLine – класичний вибір для бюджетного скління.

* OpenTeck – надійність і багатокамерна захист від авторитетного виробника.

Дешевше всього вам обійдуться глухі металопластикові вікна в Києві. Тому фахівці компанії «4 этаж» рекомендують заздалегідь продумати схему провітрювання, щоб при комплексному замовленні придбати необхідну кількість поворотно-відкидних і глухих вікон.

Металопластикові вікна в Києві 

– ціни від «4etag»

Головна перевага покупки в цьому онлайн магазині полягає в конкурентних низьких цінах на металопластикові вікна в Києві. Якщо ж ви знайдете в іншому місці вікна дешевше, то надайте розрахунок в «4etag» і вам знизять ціну ще більше. Наступний крок економії –вигідні знижки компанії:

* Вам безкоштовно зроблять всі виміри.

* Безкоштовно доставлять готові вироби ПВХ та комплектуючі.

* Ви отримаєте в подарунок низькоемісійне покриття скла в рамках програми енергозбереження.

* Знижки досягають 7%!

* Разом з тим для всіх клієнтів пропонуються акції та бонусні програми.

Щоб купити вікна недорого, залиште заявку на сайті. По кожному замовленню будуть забезпечені заводське виготовлення та професійний монтаж! Передоплата 50%!