Саме так, з деякою часткою пафосу можна охарактеризувати елітні апартаменти Signature в Києві, відповідні стандартам високої архітектурної моди. Це примітний об'єкт викликає жвавий інтерес у жителів і гостей міста своєю витонченою формою і гармонією ліній. Його можна назвати першим в багатьох аспектах. Досить сказати, що проектне рішення єдине в країні відповідає стандартам BREEAM, створеним педантичними англійцями. Методика дозволяє точно оцінити енергоефективність будь-якої споруди. Проектне рішення заслужило схвальні відгуки англійських експертів і отримало вищий бал з формулюванням «VeryGood». Цілком закономірним можна вважати прагнення в Signature купити апартаменти творчої еліти країни.

Майбутнє настало сьогодні

Для людей, які бажають трохи зазирнути в майбутнє мрія стала реальністю. Відмінна звукоізоляція, що повністю приховує шум міських вулиць і прекрасні панорамні вікна дозволяють насолодитися своїм світом, створеним в самому серці мегаполісу. Естетам, що володіють вишуканим смаком, пропонується повна свобода у виборі планування. З повною упевненістю можна сказати, що реалізоване бажання в Signature купити апартаменти значно підвищить якість життя їх власників, зануривши в атмосферу м'якої розкоші.

Унікальна сервісна програма елітних апартаментів Signature в Києві

Творці ультрасучасного житла подбали не тільки про вишуканий дизайн і затишок. Ретельно продумані аспекти обслуговування, створено об'ємний план, в якому передбачені сотні основних і дрібних послуг, що надаються мешканцям. Гарантований об'ємний valetservice і conciergeservice, передбачена жорстка система відбору і навчання персоналу.

Добре продумані питання, пов'язані з дозвіллям. Розумно в Signature купити апартаменти любителям здорового способу життя, адже тут чудова фітнес-зона, в якій можна займатися різними видами спорту. Проводять належне враження професійні басейни, в яких підтримується різний температурний режим. Унікальний, авторський СПА-комплекс дозволить відключитися від повсякденної суєти і зануритися в світ релаксації. Зверніть увагу на вдале географічне розташування Signature в Києві в районі Печерських пагорбів. У пішої доступності звідси розташовані численні пам'ятки, включаючи Хрещатик і Маріїнський палац.